Walhalla Deventer

 

Hoi. Zoals jullie weten ben ik geboren in Deventer. Ik heb hier ook bijna mijn hele leven gewoond en woon er nog steeds. één van de plekken in Deventer waar je mij veel zult vinden, is Walhalla.

http://www.walhalla-deventer.nl is hun website, hierop vind je informatie over wat walhalla is, wat de mogelijkheden zijn (zelf avonden en feesten organiseren bijvoorbeeld), wat er de komende tijd te doen is, en hoe je met Walhalla in contact kunt komen.

Zelf ben ik nu sinds kort vrijwilliger bij walhalla. Dit betekent onder andere dat ik bardiensten mag draaien, mee mag met vrijwilligersuitjes en meer taken mag vervullen. Walhalla is één grote familie, iedereen is welkom en je hebt gegarandeerd een fijne avond met leuke mensen om je heen!

Walhalla is geopend op vrijdag en zaterdag, en soms ook op donderdag. (voor precieze tijden en data, kijk op de site bij de agenda). Een tikkeltje alternatief, soms een metal-avond, soms hiphop, maar ook Irish Pub, hardcore, Jam-avonden en je kan er ook je verjaardag vieren!  Als je meer info wil, of het lijkt je leuk om een keertje met me mee te gaan, aarzel dan niet en stuur me een berichtje! Lijkt me hartstikke leuk 🙂

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s