Burt’s Bees review!

Zoals jullie al eerder konden lezen heb ik laatst een pakketje gekocht van Burt’s Bees. Een handbalm, lipbalm, footbalm, body lotion en face wash.

Ik heb de producten niet direct gebruikt, zoals ik meestal doe met iets nieuws, maar achteraf had ik daar wel spijt van! Want mán, wat een heerlijke dingen! Echt waar, ze zijn stuk voor stuk geweldig.

Dit is de bees wax lipbalm. een simpele stick waarbij je vooral de eerste keer wat harder moet drukken, maar zodra je hem op hebt voel je de peppermint op je lippen. Het voelt niet branderig, maar wel ontzettend fris, het tintelt een beetje. Ik vind het lastig uitleggen 😉 je zou het kunnen vergelijken met een milde plumbing lipgloss.

Dit is de handbalm. Hij ruikt zó bekend, maar ik kan het niet plaatsen. een mix van citronella en Vicks Vaporub, met nog iets extra’s. ik vind het een heerlijk geurtje. je moet het gladde laagje in het potje wel een beetje kapot maken om er echt genoeg uit te krijgen, het geef je het gevoel dat je een lipbalm hebt, waarbij je echt met je vinger erover glijd om iets te pakken, maar om echt je handen in te smeren heb je dus meer nodig. hij blijft een tikkeltje vettig, maar niet op een vervelende manier. 🙂

De bodylotion vond ik het minst speciaal. Hij smeert fijn, en hij ruikt lekker, maar echt ontzettend uniek was hij niet. maar toch een prettig product. Let er wel mee op, als je na het douchen je lijf niet goed hebt afgedroogd smeert de body lotion moeilijker uit. maar volgens mij geldt dat voor alle body lotions 😉

De footlotion is een lekker dik papje in een fijne tube. het is lichtbruin/goudkleurig, lekekr vettig en smeert heerlijk uit. En hij ruikt superfijn, naar kokos!

Deze bodywash is superlekker onder de douche, ik pakte twee pompjes, halverwege het douchen, en toen ik mijn handen één keer heel licht over elkaar wreef onstond er gelijk schuim. Het ruikt lekker (peppermint and rosemary) en voelt heel fris.  Helaas heb ik wel het gevoel dat mijn huid stroever is na het afspoelen. Dit heb ik met de soortgelijke producten van Lush ook, en ik voel me liever zacht na het douchen met zulke fijne producten;)

En last but certainly not least; de deep cleansing cream.  Ik heb niet kunnen vinden of deze voor je gezicht is of voor je lijf, maar het lijkt me stug dat je met die tube je hele lijf gaat ”cleanen”, dus heb ik mijn gezicht natgemaakt, en mijn gezicht er mee ingesmeerd. WOW! 2 seconden erna begon mijn gezicht echt te gloeien. maar dan van frisheid! Het was echt alsof je Vicks Vaporub op je gezicht smeert, maar dan zoveel lekkerder en frisser. Je voelt je wakker, maar fijn en rustig tegelijk, dit is écht nu al 1 van mijn favo producten! Ik ga dit elke ochtend gebruiken!

Dit pakket is te koop bij Sephora, tussen 12 en 15 euro. (in sommige filialen hebben ze nu korting) en als de mijne op is, ren ik, wat zeg ik, VLIEG ik naar Sephora voor refills! 😀

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s