Over mij

Hoi,

Mijn naam is Kelly, ik ben 20 jaar. Na een aantal jaren trouwe bezoeker te zijn geweest van  (onder andere beauty-) blogs, ben ik er zelf ook aan begonnen. Ik vind het altijd heerlijk om iedereen te laten weten wat ik aan het doen ben, waar ik aan denk, wat ik heb gekocht of waar ik ben geweest. Meestal ging dit via facebook, maar ik vind het leuker om mijn eigen blog in elkaar te zetten, waarop ik alles kwijt kan!

Ik zal dan ook gaan schrijven over allerlei verschillende onderwerpen, ik beloof nog niks, maar dit kunnen dingen zijn zoals make-up, kleding, (beauty in het algemeen, zou je kunnen zeggen) maar ook over uitgaan, school, mijn vriendenkring, reizen, je kunt het zo gek niet bedenken. Soms een aantal verslagen over hetzelfde onderwerp, maar het kan ook heel wisselend zijn, ligt er maar net aan waar ik zin in heb 🙂

één van mijn hobbies is fotografie. toen ik in 2010 een spiegelreflexcamera kocht, was ik dolgelukkig. ik sleepte het ding overal mee naar toe, en viel iedereen lastig omdat ik zo nodig foto’s wilde maken. Ik heb toen voor verschillende vrienden een stel mooie foto’s gemaakt, maar zodra het slechter weer werd, is het eigenlijk weer verminderd. Ik heb dan ook geen ruimte of geld voor een fotostudio, dus koos ik al vaak voor buitenlocaties.

Inmiddels ben ik wat selectiever geworden in of mijn camera met me mee gaat of niet, en bewaar ik hem eigenlijk voor de wat specialere momenten. maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik gek blijf op foto’s maken & bewerken.

Verder ben ik eigenlijk best wel verslaafd aan social media. facebook en twitter vooral, maar ik msn ook nog steeds, en mijn hyves account bestaat ook nog, hoewel ik hier amper naar omkijk.

Ik ga ook nog naar school. Ik zit op het ROC Aventus in Apeldoorn, en doe daar de opleiding sociaal cultureel werk. Ik loop stage bij Wisselwerk/de Buurtkamer.  Als het goed is ben ik in februari 2013 klaar met mijn opleiding. wat ik hierna ga doen? Geen idee. Ik zie wel waar ik beland. 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s